De eindstreep gehaald

wendy-na-1 wendy-na-2

Geschreven door:Wendy Datum: 02-02-2010

Op een dag wordt je wakker en je denkt, tja ik voel me toch niet ok…gewicht is het probleem, nu is de tijd gekomen om er iets aan te doen en wat ga je dan doen? Beetje surfen en horen van vrienden en kennissen, van “Cambridge” had ik al gehoord van mijn schoonheidsspecialiste en die was razend enthousiast, is dit het juiste dieet voor me dan?

Samen met vriendin afspraak gemaakt bij Sandy en Chantal in Almere Buiten, op oriëntatiegesprek en meteen had ik het gevoel van doen!!!!
En tja die weegschaal, Ik schrok me werkelijk een hoedje mijn gewicht was inmiddels 96, ik heb dat echt even moeten verwerken hoor.
Basispakket gekregen en beginnen dan maar, nee makkelijk is het niet, maar wat ben je blij als het resultaat zo snel zichtbaar is, een stimulans om verder te gaan.
De mensen om me heen steunen me, en mijn collega’s. Nee geen gebak voor Wendy die is aan de shakes hoor je dan in de gang, ha ha, hartstikke leuk!
En het is aftasten wat vindt je lekker, de soepen waren voor mij geen optie, ik vind ze echt niet lekker…de repen, shakes en pakjes gaan prima!

De kerstdagen waren natuurlijk heel moeilijk en het is echt dat je in je hoofd een knop omzet, want kerst is een terugkomend fenomeen ..dus toch….
Ben mijn streefgewicht een klein beetje voorbij, met dank aan de soms strenge woorden van Sandy is het me gelukt en ben ik een hoop afgevallen. Ik ben bewuster van het eten dat ik nu doe, compenseer en houdt rekening met mijn voeding. Ik ben razend enthousiast en raad het een ieder aan! Heerlijk om zoveel complimenten te krijgen en wat voel je je dan goed…en tja, dat je heel veel nieuwe kleding moet aanschaffen is minder voor je portemonnee maar zoooooo goed voor jezelf als persoon.

Groet van een hele blije, vol energie zittende

Wendy Verhil
01-02-2010