“Ik voel me herboren!”

sonja-na-1sonja-na-2

Geschreven door: Sonja van Eldert

Datum: 27-09-2010

Ik ben Sonja van Eldert en ben 47 jaar. Er werd mij gevraagd of ik een stukje wilde schrijven over mijn ervaring met Cambrigde.

Hoe ben ik aan Cambridge gekomen? Mijn buurvrouw deed het ook en zei: “Son, probeer het nou!” Eerst dorst ik het niet en ik liep op dat moment bij een diëtiste waar ik 4,7 pakken suiker lichter was geworden. De diëtiste vond het goed, maar ik zelf vond het veel te langzaam gaan. Ik heb de stoute schoenen aangedaan en heb een afspraak gemaakt bij de Cambridge consulenten Chantal en Sandy. Als je komt wordt je natuurlijk gewogen en je taille wordt opgemeten. Je gaat zelfs op de foto. Ik ben nu ruim 25 pakken suiker lichter en heb totaal geen moeite gehad met de shakes, repen en soep die je als maaltijden moet nemen.

Ik ben nu bezig met afbouwen wat ik 6 weken doe. Het is een goed dieet dat goed werkt. Alles zit erin qua voedingstoffen en vitamines. Ik ben blij dat ik het gedaan heb, ben heel wat kledingmaatjes minder en heb nieuwe coupe laten knippen. Je kunt wel zeggen: ik voel me herboren! Ik heb in 30 jaar al heel wat verschillende diëten gedaan maar zo snel als bij dit dieet ben ik nog nooit afgevallen. Bedankt Cambridge en natuurlijk consulenten Chantal en Sandy voor jullie dieet en begeleiding.

Sonja
26 september 2010