Nieuws

5 nieuwe smaken! Proef ze hier

Er zijn maar liefst 5 nieuwe maaltijdvervangers aan het Cambridge assortiment toegevoegd.

4 Warme maaltijden en 1 maaltijdreep. Maak een afspraak en kom ze proeven!

* CHICKEN TIKKA STYLE CURRY

* MACARONI CHEESE (uit assortiment)

* VANILLA RICE PUDDING

* MAPLE & PECAN PORRIDGE (uit assortiment)

* REEP CHOCOLADE MINT

Al deze smaken zijn geschikt voor vegetariërs en vanaf nu verkrijgbaar bij mij.
Maak nu een afspraak en kom proeven!

Ik wens je heerlijke feestdagen en een gezond 2017.

Chantal

 

Nieuw: Cambridge MIX & MATCH

Vanaf januari 2017 introduceert Cambridge een flexibel stappenplan: Cambridge MIX & MATCH. Met dit stappenplan kun je, samen met mij, per week bekijken welke stap in het dieetplan het beste bij je past. Nog meer op maat, op jouw (voedings)wensen afgestemd.

Cambridge wordt daarmee flexibeler en nog persoonlijker. Voor iedereen het juiste plan en voor iedereen een keuze op maat.

Je krijgt meer keuzemogelijkheden tijdens het dieetplan, zodat de kans groter is dat je je doel bereikt.

Daarnaast krijgt je meer houvast om op gewicht te blijven. De overgang naar gewichtsbeheersing wordt duidelijker.

Kom langs en je krijgt bij de start van het dieet van mij een gratis naslagwerk, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd en je alles makkelijk kunt nazoeken.

 

2017: a perfect year to start living your dream

Een nieuw jaar, een nieuw begin… Wil je inspiratie om beter voor jezelf te zorgen, een stok achter de deur, persoonlijke coaching, hulp bij het afslanken of gewoon heel concreet voedingsadvies om zelf goed op gewicht te kunnen blijven?

Ik kan je helpen. Je kunt direct een afspraak maken via deze agenda.

Ik wens je heerlijke feestdagen en een gezond & gelukkig 2017.

Chantal

 

Feestelijke recepten voor iedereen

Of je nu het Cambridge 500 plan volgt, al op gewicht bent of bezig met het Cambridge 800 plan. Lekker eten wil iedereen. Zéker tijdens de feestdagen.

Op mijn website staan feestelijke recepten en tips.

 

Emotie-eten: De laatste wetenschappelijke inzichten

Onlangs was ik aanwezig bij een bijeenkomst van hoogleraar dr. Greta Noordenbos, deskundige op het gebied van emotie-eten. Zij vertelde over de laatste wetenschappelijke inzichten wat betreft emotie-eten en eetbuistoornissen. Het was een interessante dag, die mijn kennis en inzicht binnen dit vakgebied heeft aangescherpt. Ik zal de inzichten die ik heb opgedaan uiteraard meenemen tijdens mijn individuele coaching sessies en tijdens de trainingen Emotie-eten die ik geef.

Daarnaast wil ik de belangrijkste conclusie hier delen. Greta Noordenbos vertelde dat uit de laatste onderzoeken is gebleken dat het systematisch onderdrukken van emoties de belangrijkste oorzaak is van (het ontstaan van) emotie-eten.

Door het onderdrukken van emoties, vaak al aangeleerd in de kindertijd/adolescentie, ontstaat er langdurige spanning in het lichaam, waardoor er op den duur gezondheidsklachten openbaren. Dit kan onder meer overgewicht zijn.

Het blijkt, zo oreerde hoogleraar Greta Noordenbos, dat het anders omgaan met emoties zeker opnieuw aan te leren is, maar dat dit een langdurig proces is.
Dit nieuwste wetenschappelijke inzicht sluit aan bij de training Overwin emotie-eten, die ik sinds een aantal jaar aanbied. Een individuele sessie duurt 1,5 uur, en cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.
Begeleiding en inspiratie is belangrijk om ingesleten gewoontes te veranderen. Gun jezelf de tijd, je bent het waard. Ik nodig je uit voor de training om je eetbuien en/of emotie-eten blijvend te doorbreken.

 

Maak vandaag een nieuwe start

Ben je teleurgesteld, verdrietig, boos of misschien zelfs wanhopig dat je het (weer) zo ver hebt laten komen?

Ik kan je helpen. Je kunt direct een afspraak maken via deze agenda.

Naast een uitgebalanceerd dieetplan waarbij je op een gezonde, verantwoorde manier afslankt, geef ik je ook inspiratie om beter voor jezelf te (blijven) zorgen, persoonlijke aandacht, een luisterend oor, tips voor de moeilijke momenten en ook heel concreet voedingsadvies om zelf goed op gewicht te kunnen blijven.

Ik kijk uit naar je verhaal, je bent welkom.

Chantal

 

Nieuwe training: O V E R W I N Emotie-eten

Heb jij ook genoeg van je eetbuien? Heb je moeite met maat houden? Vind je het lastig om een dieet vol te houden door je eetbuien of moeilijk om met je emoties om te gaan in het algemeen? Is de zin “wie niet voelen wil, gaat vullen” op jou van toepassing? Dan is de training Overwin emotie-eten – een reis naar binnen iets voor jou.

In de cursus krijg je:

* Meer grip op je eetbuien;
* Inzicht in je eigen gedrag;
* Handvatten om je routines blijvend te veranderen;
* Opdrachten en uitdagingen voor thuis;
* Praktische tips, tools en trucs om direct mee aan de slag te gaan!

Het is niet noodzakelijk om een dieet te volgen tijdens de cursus.
De training kost € 75,- inclusief cursusmateriaal (waaronder een boek t.w.v. 20 euro) en duurt 1,5 uur per keer.

Gecertificeerd trainer: Chantal Zanoli

 

 

Chantal Zanoli gediplomeerd coach Emotie-eten

ALMERE BUITEN – Ruim 60 procent van de mensen die in mijn praktijk binnenkomen heeft last van eetbuien. Om het streefgewicht te behouden is dan (h)erkenning en inzicht noodzakelijk voor een blijvende levensstijlverandering. Ik leg hier tijdens de consulten al vaak de nadruk op, en ga daarnaast speciale trainingen geven om eetbuien tegen te gaan.

Na een succesvolle afronding van de opleiding voor professionals ontving ik in september ook het tweede certificaat van de opleiding Uit de ban van emotie-eten. Het nascholingsprogramma is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten van Greta Noordenbos van de universiteit van Leiden en onderbouwd door jarenlange praktijkervaring. De workshops, gebaseerd op het gedachtengoed van Joanna Kortink, zijn ervarings- en praktijkgericht.

 

 

Praktijk Afslankcoach ontvangt Innovatie Award

ALMERE BUITEN – Voor een idee om de Cambridge hulpverlening naar een nog hoger plan te trekken, ontving Chantal op zaterdag 12 april 2014 een Award uit handen van Wijbrand van Delft en Ronald Groenewold.

Deze Business Innovation Award 2014 is dit jaar door de directie van Cambridge Weight Plan Benelux in het leven geroepen en wordt uitgereikt aan Cambridge consulenten met vernieuwende ideeën.

Ook elders in het land ontving een aantal Cambridge consulenten deze prijs. Hét bewijs dat vele Cambridge consulenten op een vernieuwende en enthousiaste wijze hun werk doen en zich blijven ontwikkelen in hun vakgebied.