De energie die ik nu weer heb, heb ik negen jaar lang niet gehad

herma-na-1 herma-na

Geschreven door: Herma Noordijke
Datum: 08-09-2011

In Januari ben ik begonnen met het Cambridge dieet. De eerste drie dagen was ik een beetje licht in mijn hoofd, maar ontzettend gemotiveerd en de pakken suiker vlogen eraf! De shakes zijn lekker, de pinda repen ook! Het is heel simpel, als je je houdt aan dit dieet en voldoende water drinkt, dan ben je voor je het weet bijna 28 pakken suiker lichter! En voel je jezelf herboren!

Ik heb me tijdens het dieet niet een keer beroerd of ziek gevoeld. Mijn haar zit voller en is enorm gegroeid. De energie die ik nu weer heb, heb ik negen jaar lang niet gehad. Ik kan het iedereen die veel moet afvallen aanraden! Met de week word je slanker en voel je je mooier! Nu zit ik op een gezond gewicht en daardoor leef je langer. Vooral omdat ik kleine kinderen heb, wil ik graag nog even gezond blijven en nog lang genieten van mijn kinderen!

Iedereen is zeer verbaasd, ik word op straat door veel mensen aangesproken en krijg veel complimenten. In een klein half jaar tijd ben ik een ander mens geworden . Ik vond de begeleiding door de afslankconsulenten erg goed! Dat heb je echt nodig goede begeleiding en de rest doe jezelf . Om op gewicht te blijven eet ik beperkt koolhydraten en vervang ik blijvend 1 maaltijd per dag voor een reep of shake. Lekker, makkelijk en snel ! [6 dagen ] en 1 dag in het weekend eet ik gewoon mee met het gezin. Dit is voor mij om in balans te blijven ideaal. Want we hebben levenslang maar zo is dat helemaal oke voor mij!

Sandy en Chantal, hartelijk bedankt voor de goede begeleiding!!

Hartelijke groeten H.Noordijke