“Het afvallen is me reuze meegevallen”

elma-na

Geschreven door: Elma
Datum: 10-11-2009

Opeens is het zo ver en hak je de knoop door. Ik had al een paar maanden terug van een vriendin uit Vlaardingen over Cambridge diet gehoord en zij was erg enthousiast.

Inmiddels had ik op de site gekeken en bij de sites van de consulentes en daar had ik al snel voor Chantal gekozen, maar nog geen actie ondernomen. Na een operatie in februari werd het me allemaal te gek want daar moest ik op de weeg schaal staan en woog 105 kg, dus in maart weer op de site gekeken en toen een mail gestuurd naar Daphne-Chantal en om 20 maart een afspraak gemaakt om langs te komen. Zij vertelde me van alles over het dieet en wat ik allemaal kan verwachten en met een tas vol spullen ben ik toen naar huis gegaan om op 21 maart 2007 te gaan beginnen.

Ik ben met volle moed begonnen en vond het allemaal wel meevallen had mezelf op het ergste voorbereid, enige waar ik in het begin wat moeite mee had was die 3 liter water maar na een paar dagen heb je dat zo voor elkaar dat je het niet meer in de gaten had en je zelfs meer ging drinken. Mijn favoriete smaken werden aardbei, bosvruchten en van de crunch repen, de peanut en cranberry.
Ook de mousse ging er ’s ochtends goed in. De eerste week ging het hardst en de weken erna toch nog steeds een zeer acceptabel gemiddelde. Al met al is het me reuze meegevallen, ook door de goede en gezellige begeleiding van Daphne-Chantal.

Ik kan zeggen dat toen ik helemaal klaar was met het dieet en weer gewoon ging eten, ik de bezoekjes en ook de maaltijden van Cambridge toch wel mis. Ik heb nog shakes en repen in huis die gebruik is als ik een drukke dag heb of tussen de middag onderweg ben dan is het o zo handig.