Als je écht wilt, kun je het!

corry-na-2 corry-na-1

Corry (62): 18 pakken suiker lichter

Geschreven door:Corry (62)
Datum: 02-02-2010

Ik was al gestopt met roken. Maar nadat ik met de vut was, ben ik zo zwaar geworden… Bijna 91, en dat als je maar 1.58 lang bent… Ik kon het niet accepteren. Elke keer als ik in de spiegel keek, walgde ik van mezelf. Dus ik moest er iets aan doen. Na heel veel afvalpogingen dacht ik: ik doe nog één poging. Ik kwam uit op het Cambridge dieet.

Begin oktober 2009 ben ik na een kennismakingsgesprek bij Chantal begonnen. Na een week wilde ik ermee stoppen, maar Chantal heeft me geholpen om door te gaan. Ook bleef ik mezelf eraan herinneren dat we in december een mooie reis gingen maken en dan ik dan lekker in mijn vel wilde zitten. Ik dacht steeds: je doet het voor jezelf en ik werd ook steeds gemotiveerder toen ik ook zag dat dit dieet echt werkte.

Wow, ben ik dit? In plaats van op de bank zitten ben ik gaan zwemmen en gaan sporten en ik voelde me iedere dag gelukkiger worden. Als ik in de spiegel keek dacht ik: wow, ben ik dit? Op het moment dat ik dit stukje schrijf is het 28 januari en ik ben net terug van vakantie. Tijdens die reis ben ik zelfs nog 5 pakken suiker afgevallen en gisteren bij Chantal op de weegschaal was ik in totaal bijna 20 pakken suiker lichter.

Dus mijn conclusie is: ook al ben je 62 jaar, het is mogelijk om nog zoveel af te vallen en je er lekker bij te voelen. Ik ben het bewijs en mijn motto is: als je écht wilt, dan kun je het!!!

Chantal, heel erg bedankt voor alles.

Groetjes van Corry
28 januari 2010