Geen getob meer, je past alles weer!

caroline-na-1 caroline-na-2

Geschreven door: Caroline
Datum: 10-11-2009

Sinds ik ben gaan samenwonen, 7 jaar geleden, zijn langzaam de vetjes erbij gekomen. We gingen gezellig uit eten, aten chipjes, toastje erbij, wijntje…gezellig met z’n tweetjes op de bank hangen. Helemaal fout dus… En na mijn zwangerschap werd het nog erger, de vetjes gingen er gewoon niet meer af op eigen kracht. Voelde me ook niet lekker meer in mijn eigen lijf. Je probeert natuurlijk eerst om het zelf te doen, met andere dieëten “gezond eten”, sporten maar helaas…bijna geen resultaat. Werd er gewoon moedeloos van, totdat ik mijn vriendin sprak die net met het Cambridge dieet begonnen was. Bij haar vlogen de kilo’s eraf en ze voelde zich super. Ik was overtuigd!

En inderdaad…ik ben begonnen met Cambridge dieet en geen moment spijt gehad! De shakes, soepen en repen vond ik geen straf om te eten. Vooral de soepen vond ik heerlijk en dan houd je het ook goed vol. Ik kookte gewoon voor mijn vriend en zoontje en nam zelf lekker een soepje.

Ik heb doorgezet en ik ben trots op mezelf!!! Ik heb het gehaald en ik voel me geweldig! Zie er weer uit als 7 jaar geleden en heb een hele nieuwe garderobe aan moeten schaffen. Heel vervelend..hahaha niet dus, nu pak ik maat 36 of 38 en het past gewoon. Geen getob meer, je past het. Heerlijk gevoel.

Het enige wat ik nu heel eng vind, is dat de controle van je consulent er niet meer is. Nu moet je het echt op eigen kracht doen.En er dus een gewoonte van maken dat je goed oplet wat je in je mond stopt, je moet bewuster gaan eten. Gelukkig kan ik altijd bij Daphne-Chantal terecht voor vragen en tips en dat geeft me wel een geruststellend gevoel. Daar zal ik de eerste tijd na mijn afbouwperiode ook wel gebruik van maken. Wat ik ook aanraad is om na je dieet het calorieënboekje te kopen als steuntje in de rug. Ik heb er veel baat bij.