Cambridge Weight Plan Stappenplan

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Met de hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat je wilt afvallen.

Afvallen
Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012). 

Van diëten naar eten
Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.  

Bewust worden
In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger.

Stappenplan Mix & Match

StappenplanExtra uitleg plaatje

Het doel van het bovenstaande stappenplan is van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Het stappenplan is eenvoudig, verantwoord en succesvol. Of je nu veel wilt afvallen of maar een paar kilo, samen zetten we de stappen naar je ideale gewicht en naar een nieuwe leefstijl.

We kijken in welke stap je instapt en wanneer je naar de volgende stap gaat. In het bovenstaande tabel zie je hoeveel Cambridge producten je gebruikt en wat je aan gezonde voeding mag hebben, stap voor stap. Mix en Match! Dit geeft duidelijkheid en je weet precies waar je aan toe bent.

Na stap 1, het vertrouwde Cambridge 500 programma, mixen en matchen we met gezonde voeding. Mix en Match recepten komen zeker aan bod in de begeleiding, maar zijn ook terug te vinden in jouw persoonlijke stappenplan boek die je bij de start van het stappenplan krijgt. Flexibel stappen zetten naar jou nieuwe ik, je staat er niet alleen voor.

Cambridge Weight Plan maaltijden


 

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

  1.   Shakes
  2.   Soepen
  3.   Repen
  4.   Pappen
  5.   Warme maaltijden
  6.   Smoothies
  7.   Extra’s

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar via jouw eigen Cambridge Weight Plan consulent en dus niet in de winkel of via internet te koop. De prijs bedraagt gemiddeld € 2,55 per product. Tijdens het afvallen is de begeleiding door een consulent gratis.