Begeleiding bij hét 1-op-1 dieet van Nederland

Jouw (over)gewicht is er niet zomaar. Ik neem de tijd voor jou. Samen gaan we een plan maken om af te vallen. Stap voor stap ga je aan de slag met de tips en (voedings)adviezen. Ook voor de mentale uitdagingen sta ik je bij. Mijn begeleiding stopt niet als je de deur uit loopt; juist op moeilijke momenten thuis, op het werk of voor etentjes of feestjes kun je bij mij terecht voor tips en (mentale) support.

Regelmatig contact
Regelmatig contact zal helpen het dieet met succes te blijven volgen. Dus juist op de momenten dat je het moeilijk(er) hebt, mag je tussendoor contact opnemen. Samen bespreken we oplossingen voor uitdagende momenten, in alle privacy.
Stapje voor stapje gaan we de uitdaging aan. Samen vieren we ook je successen, de overwinningen op jezelf. Ik sta naast je en achter je. Ik ben je klankbord en hoop je inspiratie en steun te geven, juist wanneer je het moeilijk hebt. Zodat je kunt volhouden en je doel behaalt, én kunt behouden. 

Op je streefgewicht blijven!  

Hoe mooi zou het zijn, als je voor eens en voor altijd afrekent met die extra kilo's en op je streefgewicht kunt blijven? Ik help je ook na het afslanken, om je gewicht te behouden. Met regelmatige afspraken om je voeding en beweging door te nemen, te wegen en een bodyscan te maken, houd je jezelf scherp en blijf je beter op gewicht. 
Ik help je graag, je staat er niet alleen voor!

Fruitlint