Een slanke bruid

barbara-nafoto

Geschreven door Barbara:

Sinds ik met Cambridge 800 bijna 30 pakken suiker lichter ben geworden, voel ik mij een ander mens! Hoe heerlijk is het om eindelijk de kleren te kunnen dragen die bij me passen en niet meer in de grote maten winkels te hoeven shoppen! Vind het echt geweldig om eindelijk de kleren aan te kunnen trekken die ik echt leuk vind, had ik dit maar eerder gedaan!

In November vorig jaar vroeg een vriendinnetje mij mee te willen doen met het Cambridge dieet. Ik had er al veel over gehoord en heel veel goede resultaten gezien in mijn omgeving. Omdat ik op dat moment een gewicht had boven de 100 en ik altijd gezegd heb, boven de 100 stap ik niet meer op mijn paard, heb ik besloten om met haar mee te gaan. Had wel wat twijfels omdat ik al zoveel mislukte dieetpogingen achter de rug had en steeds na een week of 4 weer opgaf, maar toch bestloten om gewoon mee te gaan naar de intake.

Ik zag er best tegen op om compleet op de shakes over te gaan. Mede om die reden heb ik in overleg met mijn consulente besloten om de 800 variant te doen, zodat ik ’s avonds gewoon een warme maaltijd kon eten. Bovendien had ik geen haast, dus als het wat minder snel ging, vond ik prima.

Mijn streefgewicht op 80 bepaald en vol goede moed gestart. Door de intake en de motiverende worden van Chantal had ik er heel veel zin in om te gaan starten met de weg naar een slanker leven.
En eigenlijk moet ik zeggen, hoe zwaar ik het altijd heb gehad tijdens eerdere lijnpogingen, het Cambridge dieet koste mij weinig moeite. Dat had ik niet verwacht! Ik had ook totaal geen moeite met de shakes en vond ze zelfs lekker. De eerste maand ging het erg goed, dat gaf natuurlijk een enorme stimulans. Daarna ging het wat minder, maar ik bleef keurig gewicht verliezen. In juni even 6 weken gestopt vanwege vakanties, maar half juli de draad weer opgepikt om de laatste vetjes er af te krijgen!

Toen de 80 in zicht kwam, heb ik mijn streefgewicht bijgesteld naar 75. Ook omdat ik ondertussen ten huwelijk was gevraagd en toch wel graag echt slank in mijn jurk wilde.

7 september had ik mijn laatste weegafspraak. 74.7 was de stand! Volgende week trouw ik en hoe geweldig is het om een slanke bruid te kunnen zijn! Mijn jurk, die ik al op goed geluk en in de volle overtuiging dat ik mijn streef ging behalen, een maat kleiner had besteld, zit als gegoten. Kan niet wachten tot ik hem volgende week de hele dag aan mag!

Barbara nafoto 4

Nu op naar de volgende uitdaging: op gewicht blijven. Ik blijf voorlopig onder controle bij Chantal en weet zeker dat het gaat lukken!!

Barbara