Praktijk Afslankcoach Almere

Daphne-Chantal Zanoli
Dagobertstraat 12
1336ZD Almere
Telefoon:  06-22561766
E-mail: Info@afslankcoach.nl
Routebeschrijving

Sinds 2005 ben ik werkzaam als onafhankelijk Cambridge consulente en gediplomeerd Levensstijlcoach. In 2012 heb ik de post-HBO opleiding Omgaan met Emotie-eten afgerond en heb ik deze specialisatie toegevoegd en ook verweven in mijn begeleiding. In 2017 ben ik ook als  gecertificeerd Onwards coach werkzaam; dit geeft nog meer verdieping in mijn werk.

Ik vind het erg voldoenend om iets waardevols bij te dragen aan de levensstijl en het geluk van mensen, dus ook na het dieet! Lekker in je vel zitten straal je uit en maakt je blij, maar zit ook vooral van binnen, in het koppie. Het werkt bevrijdend, geeft ruimte. Je komt dichter bij je zelf, bij wie je in wezen bent.

Ik geef trainingen (ook zonder Cambridge dieetplan), voedingsadvies en inspiratie om het beste uit jezelf te halen en je bewust te laten worden van je gewoonten.

Voor vragen over het dieet, de begeleiding of de door jou te behalen doelen kun je hier terecht.

Ook kun je online een afspraak met mij maken..

Over Praktijk Afslankcoach:

De praktijk is op de begane grond en makkelijk bereikbaar met kinderwagen of krukken/rolstoel. Gratis parkeren voor de deur. U kunt in de praktijk pinnen.

Praktijk Afslankcoach begeleidt sinds 2005 bij het afslanken en het op gewicht blijven. Hierbij wordt altijd individuele begeleiding en persoonlijk (voedings)advies gegeven.

Ik onderscheid me hierin door:

  • Mijn specialisatie omgaan met Emotie-eten (Post-HBO opleidingen)
  • Privacy, uw verhaal en uw gegevens worden niet gedeeld met anderen
  • Individuele begeleiding
  • Oog en oor voor elk persoonlijk verhaal. Iedereen is anders.
  • Goede nazorg, gericht op gewichtsbeheersing/levensstijl
  • Aanhoudende inspiratie en aanmoediging, ook voor blijvende levensstijlveranderingen. Ik veroordeel je niet.
  • Ik bied een totaalplan: afslanken * bewustwording * levensstijl * voedingsadvies * gemotiveerd blijven * een blijvend resultaat.
  • Naast afslankcoach ben ik ook Levensstijl- en Onwards Coach. Mijn coaching richt zich niet alleen op voeding, maar vooral ook op de soms moeilijke momenten door emotie-eten of sociale druk.
  • Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel.

Praktijk