Begeleiding bij het Cambridge Weight Plan

De meest effectieve manier om af te vallen, is om het Cambridge Weightplan als enige voedingsbron te gebruiken. Dit houdt in dat u uw normale voedsel vervangt door diverse maaltijdvervangers (shakes, soepen, pap, repen). Deze zijn in diverse smaken verkrijgbaar. Uw afslankcoach zal u vooraf over het dieet en het gebruik hiervan informeren en zal nagaan of er op medische gronden een reden aanwezig is waardoor u eerst contact op moet nemen met uw (huis)arts of zelfs beter niet op dieet kan gaan. Mochten er geen belemmerende factoren aanwezig zijn, dan stellen we samen uw streefgewicht vast en bespreken we de mogelijke duur van het dieet.

Tips en adviezen:
Als u het dieet wilt gaan volgen, zal ik eerst uw gewicht, vocht- en vetpercentage meten. Tevens ontvangt u de instructieboekjes, productinformatie, vele tips en adviezen en maken we een vervolgafspraak om uw bevindingen en resultaten te bespreken. De eerste dagen dat u het dieet volgt kunnen moeilijk zijn. Ik zal u daarom vooraf duidelijk uitleggen hoe u eventuele “problemen” of bijwerkingen kunt voorkomen of verminderen. Mochten er toch moeilijkheden ontstaan, dan zal ik u adviseren hoe u deze het beste kunt oplossen.

Regelmatig contact:
Daarna houden we regelmatig contact zodat ik op de hoogte blijf van uw vorderingen en u advies en steun kan bieden. Natuurlijk ben ik altijd beschikbaar om uw voorraad Cambridge Weight Plan producten aan te vullen. Regelmatig contact zal u helpen het dieet met succes te blijven volgen. Wanneer u uw streefgewicht benadert, zal ik u uitleggen hoe u uw nieuwe, slankere figuur kunt behouden door een aantal gezonde voedingsregels te integreren in uw levenswijze.

Fruitlint

NIEUWE SMAKEN EN NIEUW CAMBRIDGE STAPPENPLAN!

Nieuwe smaken vanaf juni 2017: Bekijk ze hier en/of kom gratis proeven in de praktijk!

Nieuw: Training O V E R W I N Emotie-eten

Nieuw: Mobiele App om direct online een afspraak te maken: